Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулися засідання постійних депутатських комісій (ФОТО)

0

Сьогодні, 26 листопада, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку; з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та завершилося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики.

Під час засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку депутати розглянули 9 питань та рекомендували затвердити їх на черговому засіданні сесії. Разом із тим присутні ознайомилися з усіма питаннями порядку денного 45 сесії, яка відбудеться 27 листопада.

Сьогодні продовжила роботу постійна комісія з питань законності, правопорядку, взаємодії правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики. Були розглянуті проекти рішень “Про внесення змін до рішення 43 сесії 7 скликання Чопської міської ради від 03.10.2019р. № 27″ та “Про затвердження Програми мобілізаційної підготовки м.Чоп на 2020 рік”. Додаткове питання порядку денного про наявність законних підстав здійснення вивантаження ТПВ на сміттєзвалище, на котрому здійснює свою діяльність КП “Чистий Чоп”, було вирішено розглянути на засіданні 45 сесії. Разом із тим міські обранці ознайомилися з іншими питаннями порядку денного сесії.

Також відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку. Присутні вирішили рекомендувати 3 питання до затвердження сесією, а проект рішення “Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії шостого скликання від 28 березня 2014 року «Про створення комунального підприємства “Чопський ринок” Чопської міської ради” та пропозиції депутата щодо внесення змін до статуту КП розглянути безпосередньо під час засідання 45 сесії.