Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 44 сесії Чопської міської ради VII скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 23 жовтня, відбулося засідання 44 сесії Чопської міської ради VII скликання. До порядку денного було підготовлено та розглянуто 21 проект рішення сесії.

Засідання розпочалося з привітання депутата, який у міжсесійний період відзначив день народження.

Міські обранці прийняли 7 рішень щодо земельних питань. Також були внесені зміни до Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам міста Чоп за зверненнями до міського голови, до міського бюджету на 2019 рік і до програм: розвитку земельних відносин на території м.Чоп на 2019-2021 рр.; розвитку фізичної культури і спорту м. Чоп на 2017-2022 роки; “Екологія на 2016-2020 роки”; “Питна вода 2006-2020 роки”; благоустрою м. Чоп на 2019-2020 роки; соціально-економічного і культурного розвитку м. Чоп на 2019-2020 роки.

Під час засідання було затверджено договір про передачу коштів іншої субвенції, Програму утримання закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги у місті Чоп на 2020 рік, Міську програму надання інших пільг окремим категоріям громадян міста Чоп на 2020 рік, “Міська програма відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян міста Чоп на приміському сполученні загального користування залізничним транспортом на 2020 рік”. Крім того, депутати збільшили розмір статутного капіталу Комунального підприємства “Водоканал Чоп”, передали КП “Чистий Чоп”, на праві господарського відання, будівлю гуртожитку по вул.  Пушкіна, 5.

У різному було обговорено питання щодо зміни умов конкурсу оренди алергологічного відділення у смт. Солотвино, подальшої долі будівель гуртожитків на вулиці Молодіжній, 18 та Головній, 12.

Секретар міської ради відзначив, що чергове засідання сесії попередньо планується при наявності проектів рішень на 20 листопада, а грудневе засідання — після затвердження державного бюджету на 2020 рік ВРУ.

Наостанок міський голова запросив усіх на урочисті заходи, присвячені завершенню капітального ремонту даху Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені, котрі відбудуться найближчим часом, а начальник ЦНАПу на відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг, яке пройде ближче до кінця року.

Онлайн-трансляцію 44 сесії можна переглянути за посиланням.