Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми (ФОТО)

0

Сьогодні, 10 вересня, у залі засідань Чопської міської ради відбулося засідання міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

На засіданні присутні розглянули наступні питання:

1. Аналіз стану насильства в сім’ї у місті Чоп та вжитих заходів із його попередження.

2. Питання гендерної рівності, проведення інформаційної кампанії серед населення про рівну участь чоловіків і жінок у суспільстві.

3. Аналіз стану протидії торгівлі людьми.

Представник Чопського прикордонного загону ДПС України повідомив, що станом на сьогодні не виявлено випадків торгівлі людьми по місту Чоп.

За даними звіту органів поліції за І півріччя 2019 року по Чопу зафіксовано шість звернень про вчинення домашнього насильства. До Управління праці і соціального захисту населення, Центру соціальних служб, сім’ї, дітей і молоді, Служби у справах дітей Чопської міської ради повідомлення щодо домашнього насильства та гендерної дискримінації станом на сьогодні не надходили.