Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У місті пройшла конференція педагогічних колективів (ФОТО)

0

У п’ятницю, 30 серпня, у залі засідань Чопської міської ради відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників міста.

На початку конференції Марія Лугова, начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради, привітала присутніх із початком нового навчального року та представила запрошених гостей – міського голову Валерія Самардака, секретаря міської ради Михайла Чолавина. Також Марія Орестівна наголосила, що напередодні було призначено нового Міністра освіти і науки України Ганну Новосад, а потім підвела підсумки роботи освітньої, культурної та спортивної галузей міста у 2018/2019 н. р. та наголосила на основних пріоритетах щодо підготовки до нового 2019/2020 н. р.

Привітав усіх із початком нового навчального року очільник Чопа, який розповів про основні ремонтні роботи в закладах освіти, котрі вже завершено і плануються проводити.

Також виступили керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста, відмітили досягнення випускників 11 класів при вступі у вищі навчальні заклади, поділилися досягненнями педагогічних та учнівських колективів.

Секретар міської ради також привітав увесь педагогічний склад міста з прийдешнім святом – Днем знань. Зазначив, що міська влада у цей нелегкий для країни час завжди йде назустріч закладам освіти, докладає максимум зусиль для вирішення всіх нагальних питань. Цьогоріч завершено заміну крівлі чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів№1 та вже майже на завершальному етапі роботи по заміні даху Чопської ЗОШ І-ІІІ стуепнів №2 імені Іштвана Сечені.

Наприкінці конференції начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту ознайомила присутніх із проектом рішення конференції, який прийняли одноголосно.

Звіт-презентація  Серпнева конференція педагогічних працівників.

Рішення(резолюція).