Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Днем Конституції

0

Шановні мешканці міста Чоп!

Вітаємо Вас із державним святом – Днем Конституції України!

28 червня 1996 року стало точкою історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи нашої країни, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан, мову чи віросповідання. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою цінністю у державі. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.

Демократичний розвиток України завжди зустрічав перепони, і сьогодні ми знову боремося  за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в нашій державі. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм, демократія і справедливість.

Тож нехай це свято додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громади міста. Бажаємо Вам добробуту й затишку у ваших оселях, сімейного щастя й мирного неба!