Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді відбулися засідання постійних депутатських комісій (ФОТО)

0

Сьогодні, 18 червня, відбулися засідання постійних депутатських комісії з питань бюджету та економічного розвитку; з питань законності, правопорядку, взаємодії правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики; житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку.

Члени бюджетної комісії розглянули 13 питань порядку денного, серед яких 2 не були рекомендовані більшістю голосів до затвердження на черговому засіданні сесії: “Про затвердження міської програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження в м. Чоп на 2019-2021 роки”, “Про внесення змін до загальноміської цільової Програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2016 -2019 роки”.

Члени комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики розглянули 2 питання порядку денного, а житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку 9 питань і рекомендували їх до завтвердження на черговому засіданні сесії міської ради.

Наостанок депутати ознайомилися з усіма іншими питаннями порядку денного 40 сесії, яка відбудеться 19 червня.