Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У центрі міста пройшло спільне свято випускників шкіл (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 30 травня, на Європейській площі відбулося спільне свято випускників Чопських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 і №2 імені Іштвана Сечені.

На заході були присутні очільник Чопа Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту Марія Лугова, директори загальноосвітніх шкіл і ДНЗ “Казка” Євгенія Демчик, Василь Мага і Галина Моцьо.

Привітати випускників прийшли майбутні школярі, які нещодавно попрощалися з ДНЗ “Казка” і виконали чарівні танці. Долучилися до вітань і ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк”.

“Я бажаю всім, аби ви з гордою піднятою головою долали всі перепони, які будуть зустрічатися на вашому життєвому шляху. А для цього вам потрібно, насамперед, здоров’я, терпіння і віра у себе. Усього вам найкращого, і пам’ятайте, що рідний Чоп, чопська громада ніколи вас не забудуть і, якщо потрібно, завжди підставлять своє плече. Ви — це історія, ви — це майбутнє, і я вірю у вас”, —  відзначив у своїй промові міський голова Валерій Самардак.

https://youtu.be/uoahgxF-g8o

Після щирих побажань представники випускних класів разом зі своїми класними керівниками випустили в небо синьо-жовті та червоно-біло-зелені кульки. Після цього одинадцятикласники виступили з запальними танцями.

Насамкінець випускники і почесні гості зробили пам’ятне фото.

Більше фото за посиланням.