Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопська команда взяла участь у фестивалі-конкурсі “Воскресни, писанко!” (ФОТО)

0

Уже хорошою традицією стало проведення фестивалю-конкурсу “Воскресни, писанко!”.  Цьогоріч відбувся П’ятого обласний фестиваль-конкурс „Воскресни, писанко!”. Це свято, яке об’єднало всіх освітян нашого краю в одну велику родину.

Учасниками свята стали і заклади загальної середньої та дошкільної освіти Чопа. 17 квітня  відповідальні за проведення цього фестивалю-конкурсу спеціалісти управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради  провели монтаж писанкового дерева, великодніх декорацій на площі Народній в Ужгороді та представили нашу великодню композицію “З давнини до сучасності” членам журі.

Учора, 18 квітня, відбулося урочисте відкриття П’ятого обласного фестивалю-конкурсу “Воскресни, писанко!”. Учні Чопської ЗОШ І-ІІІ ступені №1 та №2 імені Іштвана Сечені з керівниками теж мали змогу взяти участь у святі, помилуватися красою писанок, що заполонила всю площу.

Чопська міська рада та Управління освіти, культури, молоді спорту висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до створення писанок та великодніх декорацій.