Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопські школярі взяли участь в обласному конкурсі „Захисники України: історія та сьогодення” (ФОТО)

0

У суботу, 1 грудня, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” відбулося нагородження переможців обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт „Захисники України: історія та сьогодення”.

Конкурс проходив у чотирьох номінаціях: “Лист”, “Вірш”, “Малюнок”,  “Фоторобота”.  Учні Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та вчителі, які їх підготували, а також відповідальні за проведення Конкурсу в місті Чоп,  взяли участь у ІІІ етапі цього конкурсу: Ніколетт Кіш – у номінації “Малюнок”, Аліна Пилип –  у номінації “Лист”, Віталій Навроцький – у номінації “Вірш”.

Приємним сюрпризом стало те, що учениця 7-Б класу Чопської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 посіла  ІІ місце у номінації “Малюнок” та була нагороджена цінним подарунком – годинником,  як нагадуванням про цінність кожної хвилини життя, кожної миті для творчості і добрих справ.

Усі діти-учасники урочистостей отримали масу задоволення , а також уже традиційно солодкий подарунок – коробку цукерок “Ужгород”.