Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Увага! Штормове попередження!

0

Відповідно до інформації обласного центру з гідрометеорології ввечері 17-го, вночі та вранці 18-го березня по Закарпатській області очікується значне погіршення погодних умов. Сильні, у горах дуже сильні опади, дощ переходитиме у мокрий сніг і сніг (приріст снігового покриву 5-10 см, у горах центральних і східних районів 15-30 см). На дорогах сніговий накат, ожеледиця, снігові замети. Місцями налипання мокрого снігу. Посилення північного вітру до 15-20, подекуди 25-30 м/с, хуртовини.

Через надходження холодної повітряної маси по території Закарпаття очікується зниження температури повітря вночі 18 березня до 2-7  градусів морозу, у горах подекуди до 10-15 градусів морозу.

На окремих ділянках доріг і вулиць у низинних та передгірних районах області очікуються порушення та припинення руху транспорту (рівень загрози 2-й “жовтий”), у центральних і східних гірських районах можливе припинення руху транспорту (рівень загрози 3-й “червоний”). Передбачається значне ускладнення роботи енергетичної, будівельної та інших галузей.