Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

До нової мережі підключено будинок №1 на проспекті Залізничників

0

Учора, 20 жовтня, відбулося  підключення до нової мережі водопостачання на постійній основі будинку №1 на проспекті Залізничників. Нагадаємо, що протягом січня-травня відбулося підключення дошкільного навчального закладу “Казка”, Чопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Іштвана Сечені, будинків №1 і №3 на вулиці Спортивній№2№ 2 А, №2 Б, В, Г, №3, №4 на проспекті Залізничників№3№5, №7 на вулиці Йосипа Бокшая, №18 на вулиці Берег№15№17№ 19 і №21 на вулиці Миру.

Роботи з під’єднання до нової мережі багатоповерхових будинків на завершальному етапі, зокрема, залишилися будинки №2 і №4 по вулиці Миру, що допоможе закільцювати першу чергу мережі водопостачання.

Шановні мешканці міста, зазначимо, що до прийняття нового тарифу на водопостачання, вартість 1 м. куб. води складатиме 27,72 грн. Разом із тим просимо жителів будинків, які підключені до нової мережі водопостачання, звертатися до КП “Водоканал Чоп” для укладання договорів.

Нагадаємо, що у жовтні стартували роботи з будівництву ІІ черги мережі водопостачання в м. Чоп, яка охоплюватиме вулиці від Йосипа Бокшая до вулиць Приозерна і Темето.