Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося четверте, заключне, засідання членів робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Чопської міської територіальної громади (ФОТО)

0

У п’ятницю, 8 жовтня, у залі засідань Чопської міської ради відбулося четверте, заключне,  засідання членів робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Чопської міської територіальної громади за участю експерта з розробки стратегії місцевого розвитку Програми “U-LEAD з Європою” Зеновія Сірика. Нагадаємо, що робоча група сформована з представників виконкому, бізнесових кіл, громадських, релігійних та молодіжних організацій, політичних партій різного спрямування, фахівців з питань планування розвитку. Склад робочої групи затверджується розпорядженням міського голови. Робоча група працює постійно на основі Положення, на засадах повної добровільності, самовідданості та безкорисливості. Попередні засідання відбулися 22 січня, 22 квітня та 7 липня 2021 року.

Модератор засідання начальник відділу економіки та інвестицій Тетяна Чебан розповіла про напрацювання під час попередніх зібрань робочої групи.

Під час засідання:

  • узгодили кількість проєктів та їх розподіл у розрізі стратегічних цілей та завдань Стратегії;
  • активно працювали у групах, а саме: визначали доцільність та пріоритетність проєктів розвитку кожної стратегічної цілі;
  • аналізували фінансове забезпечення виконання завдань Стратегії;
  • знайомилися з порядком здійснення стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проєкту Стратегії розвитку громади та Плану заходів з її реалізації;
  • обговорювали систему моніторингу та оцінки якості виконання Стратегії.

Разом із тим обговорили порядок проведення громадських презентацій та інших кроків, які необхідно здійснити для ухвалення Стратегії на сесії Чопської міської ради.

DSC01026 DSC01018 DSC01015 DSC01014 DSC01009 DSC01008 DSC00996