Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Секретар міської ради привітала педагогічні колективи з Днем працівників освіти (ФОТО)

0

Сьогодні, 30 вересня, у залі засідань Чопської міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти. Секретар міської ради Галина Цар привітала директорів і колективи дошкільних навчальних закладів, закладів загальної середньої освіти, музичної і спортивної школи: “У нашій територіальній громаді не відбувається ні один захід без вас, без вашої допомоги, без вашої активної участі, без ваших діточок.

Найперше хотілося би побажати вам міцного здоров’я, тому що, якщо ви будете мати здоров’я, ви будете мати бажання ходити на роботу та працювати. Я рада, що в наших закладах працюють розумні, грамотні, самодостатні і просто найкращі педагоги, викладачі і тренери. Міська рада щиро дякує за вашу активну роботу та участь у житті громади”.

За якісну організацію освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році, плідну творчу працю, виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагогічним колективам закладів і шкіл було вручено подяки Чопської міської ради та квіти.

Вітаємо всіх працівників освіти із прийдешнім святом і бажаємо усього найкращого у всіх починаннях.