Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 23 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 32 питання, серед яких 1 додаткове.

На початку засідання начальник відділу з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Лариса Фомічова розповіла, що в Україні з 23 вересня встановлено “жовтий” рівень епідемічної небезпеки, наголосила на обмеженнях, котрі почали діяти.

Присутні заслухали та затвердили звіт про виконання заходів з підготовки господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2021-2022 рр., план роботи виконавчого комітету Чопської міської ради на ІV квартал 2021 року, схвалили Програму розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Також надано дозволи на тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою міста Чоп ТОВ «Пріма ЛТД» та Чоп ТОВ «Ужгород П.С.Ю.», внесено зміни до складу евакуаційної комісії, комісії з питань ТЕБ та НС, до складу та Положення комісії з питань захисту прав дитини, до інформаційних карток адміністративних послуг, які надаються через Управління Центр надання адміністративних послуг. Разом із тим було присвоєно адресу об’єкту нерухомого майна та розширено Адресний реєстр для всієї територіальної громади.

Наостанок було прийнято 18 рішень щодо надання матеріальної допомоги та 3 матеріальні допомоги на поховання.

Насамкінець міський голова Валерій Самардак та староста Есенського старостинського округу запросили присутніх на День села Есень, котрий відбудеться у неділю, 26 вересня.