Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС (ФОТО)

0

Учора, 22 вересня, в онлайн-режимі відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Окрім членів комісії, були присутні спеціаліст 1 категорії відділу охорони здоров’я Ірина Зуєва, головний спеціаліст відділу міського господарства Дмитро Зязін, в.о начальника управління освіти, культури, молоді і спорту Єва Сюч.

Під час засідання розглянуто 1 питання порядку денного:

1. Про  встановлення  «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Чопської міської територіальної громади.

Відповідно до рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.09.2021 року № 35 в усіх регіонах України з 23 вересня буде встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

За словами голови уряду, епідемічна ситуація в країні стрімко погіршується, а вакцинація на сьогодні є найефективнішим способом протидії COVID-19, і держава «забезпечила можливість будь-кому щепитися безкоштовно».

Відповідно до інформації преслужби МОЗ України, за даними Центру громадського здоров’я за добу 21 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 6754 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 625, медпрацівників – 125).

На території Чопської міської територіальної громади за добу 22 вересня підтверджений 1 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

За результатами засідання комісія вирішила:

- встановити 00 год 00 хв. 23.09.2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 території Чопської міської територіальної громади;   

- запровадити на території Чопської міської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.