Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН

0

15- 21 листопада 2021 року у світі пройде 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН. У цьому році він присвячений темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

Гасло Тижня #StreetsForLife#Love30 проголошує запровадження обмеження швидкості до 30 км/год у містах, бо учасниками дорожнього руху є не лише автомобілі, а й пішоходи, велосипедисти та діти, а отже всі ми є ключем безпечної транспортної системи. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

З метою підтримки цілей Десятиліття Україна приєднується до Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021. Заходи пройдуть восени – з 15 по 21 листопада 2021 року.

Під час ІІ-го етапу планується проведення різноманітних заходів, серед який єдиний національний урок із безпеки дорожнього руху у всіх загальноосвітніх навчальних закладах, старт конкурсу фото- та відеоробіт у рамках національного проєкту «Безпечна країна», благодійна акція «Здай кров – врятуй життя» та багато інших.

Запрошуємо усіх бажаючих та причетних до теми долучитися до заходів  другого етапу Тижня.