Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення сесії 8-го скликання Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області «Про затвердження Положення про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Чопської територіальної громади»

0

Проєкт рішення розроблений згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308. Відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повноваження щодо встановлення  розмірів ставок місцевих податків і зборів відноситься до виключної компетенції органів місцевого самоврядування.

Проєкт рішення сесії 8-го скликання Чопської міської ради «Про затвердження Положення про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Чопської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу до нього розміщено на офіційному сайті Чопської міської ради у мережі Інтернет у розділі «Регуляторні акти»/Проекти, режим доступу за посиланням http://old.chopska-gromada.gov.ua/проєкти

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проєкту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

Вищезазначеним проєктом рішення визначено Положення про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває у комунальній власності Чопської територіальної громади.

Адреса: 89502, Україна, Закарпатська область, м. Чоп, вул. Берег, 2,

Телефон/Факс: 0312-71-12-42; email: chop@fd.carpathia.gov.ua

Відповідальна особа — Дробот Сергій Сергійович, спеціаліст І категорії відділу архітектури та містобудування Чопської міської ради.