Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У КНП “Чопський центр первинної медико-санітарної допомоги” триває вакцинація від COVID-19

0

Комунальне некомерційне підприємство «Чопський центр первинної медико-санітарної медичної допомоги»  нагадує, що триває вакцинація проти COVID-19.

Із 23 березня 2021 року КНП «Чопський ЦПМСД» розпочав вакцинальну кампанію від коронавірусної хвороби COVID-19. На сьогодні щеплення роблять вакцинами Oxford/AstraZeneca, CoronaVac/Sinovac Biotech, Comirnaty/Pfizer-BioTech та Moderna. Відповідно до інформації відділу охорони здоров’я станом на 9 вересня 2021 року всього зроблено 5452 щеплення від COVID-19 по Чопській міській територіальній громаді:

- 1 дозу вакцини отримали – 2991;

- 2 дози вакцини отримали – 2461.

Пам’ятайте, що правдиву та вичерпну інформацію про вакцини можуть надати тільки медики. Не довіряйте неперевіреним джерелам, дотримуйтеся інформаційної гігієни. І знайте, що вакцинація – це важливий крок до збереження здоров’я і життя!

Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

Уся інформація про вакцинацію буде внесена до електронної системи охорони здоров’я та доступна вашому сімейному лікарю. У разі необхідності, наприклад, для виїзду за кордон, ви можете отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію встановленого зразка, звернувшись до закладу охорони здоров’я.