Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулася конференція педагогічних працівників (ФОТО)

0

30 серпня у приміщенні КЗ “Центр культури та дозвілля Чопської МТГ” відбулася щорічна конференція педагогічних працівників.

На захід було запрошено Чопського міського голову Валерія Самардака, заступника міського голови Ігора Гіжана, секретаря міської ради Галину Цар.

Єва Сюч, заступник начальника управління освіти, культури, молоді і спорту, проаналізувала результати роботи освітньої галузі громади, зміни, що сталися в організації освітнього процесу, пов’язані з поширенням коронавірусу, підходами, зумовленими продовженням реалізації Концепції „Нова українська школа”.

Керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Чопської МТГ виступили із презентаціями про підсумки роботи підпорядкованих закладів у 2020/2021 навчальному році.

Під час конференції було розглянуто та обговорено актуальні питання діяльності навчальних закладів територіальної громади в новому навчальному році, нові підходи організації харчування закладів загальної середньої освіти тощо.    

За підсумками обговорення підготовлено рішення конференції, що визначає завдання освітньої, культурної та спортивної галузей Чопської міської територіальної громади на 2021/2022 навчальний рік.