Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Днем знань

0

Щиро вітаємо усю громаду Чопа, батьків, вчителів, школярів і, особливо, першокласників із Днем знань!

Для кожної дитини 1 вересня — це завжди хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Неабияке значення перший день осені має для першокласників, які роблять свій перший несміливий крок у світ знань. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

Особливим 1 вересня є й для одинадцятикласників, які востаннє відзначають День знань у ролі школярів. Нехай протягом усього року Вас не покидає наснага на шляху до фінішної прямої у доросле життя.

Вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання є вчитель. Усім працівникам освіти зичимо натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Шановні батьки, бажаємо ентузіазму та завзяття перед новим навчальним роком, адже Ви разом із вчителями є тією міцною опорою, на яку протягом 11-ти років спираються ваші діти. А школярам —  наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в прийдешньому навчальному році!

Бажаємо усім учасникам навчального процесу здоров’я, особливо у такий важкий період, витримки, терпіння та наснаги.