Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Чопський ЗЗСО №1 відзначив День знань (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 1 вересня, у перший клас Чопського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 пішло 56 учнів. Відзначення Дня знань у зв’язку з карантинними обмеженнями було незвичним, оскільки на лінійці були присутні тільки учні 1, 4, 5, 9, 11 класів.

На урочистостях були присутні почесні гості: міський голова Валерій Самардак та заступник міського голови Ігор Гіжан.

Із початком нового навчального року привітала учнів директор школи Євгенія Демчик. Очільник міста Валерій Самардак у своєму виступі відзначив: “Вітаю усіх із початком нового навчального року. Бажаю вам терпіння, а найголовніше — здоров’я. Щоб ви нарешті у цьому році повноцінно вчилися і завершили навчальний рік не хворіючи”. Міський голова наголосив на необхідності вакцинації батьків, вчителів, близьких і рідних для збереження здоров’я діточок, адже здоров’я кожної дитини перш за все залежить від дорослих. Насамкінець усі присутні були запрошенні на відзначення Дня міста, котре відбудеться у суботу, 18 вересня.


Привітали присутніх випускники, які виконали запальний танець, та подарували малечі подаруночки. Порадували своїми виступами і першокласники, котрі продекламували віршики.


Святкова лінійка завершилася тим, що представники першого та випускного класу задзвонили шкільним дзвінком, й учні пішли на уроки.