Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Інформація щодо отримання витягу про стан розрахунків платників з бюджетами та цільовими фондами

0

Для отримання витягу щодо стану  розрахунків  платника з бюджетами та цільовими фондами  через   меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету до відповідного органу ДПС подається запит за формою «F/J1300204».

У верхній панелі навігації у вікні «Заяви, запити для отримання інформації» встановлюється  відповідний період , зі списку документів обирається Запит (F/J1300204) натисканням лівої клавіші миші. В наступному вікні в полях «Регіон» та «Район» обирається відповідний територіальний орган ДПС (за замовчуванням встановлено орган ДПС за   місцем основної реєстрації), та натискається кнопка «Створити».

Поля форми Запиту в частині найменування, прізвище ім’я, по батькові платника податків,  податковий номер платника податку або серія та номер паспорта заповнюються системою автоматично.

Автоматичне заповнення таких полів можна відмінити, знявши позначку «Авторозрахунок».

Зберегти створений Запит можна , натиснувши кнопку «Зберегти». Збережений документ можна підписати та відправити до органу ДПС, натиснувши кнопки «Підписати» та «Відправити».

Відповідь на Запит платнику податків надсилається через Електронний кабінет не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дня його отримання у вигляді  витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами за формою «F/J1400204» .

Витяг   формується за період , вибраний платником податків при створені Запиту з урахуванням строків давності, станом на дату відправлення Запиту до органів ДПС. Самостійно перевірити дані, за якими сформовано Витяг, можна за допомогою меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний  вебпортал  ДПС.