Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Мукачівський державний університет запрошує фахівців до вступу в магістратуру на спеціальності

0

011 Освітні, педагогічні науки (управління закладами освіти);

012 Дошкільна освіта;

013 Початкова освіта.

У цьому році (останній рік) вступники, у кого є вища освіта (диплом спеціаліста, магістра) мають унікальну можливість поступати без здачі Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Коротка інформація про спеціальності:

011 Освітні, педагогічні науки (управління закладами освіти): для тих, хто прагне кар’єрного росту в галузі управління закладами освіти та підрозділами, для тих хто має досвід відповідної діяльності та тих, хто бажає його отримати. Спеціальність відкриває широкий доступ до працевлаштування.

Кваліфікація: керівник (менеджер) у системі освіти.

012 Дошкільна освіта: для тих, хто прагне систематизувати знання й професійно-педагогічні вміння в галузі дошкільної освіти, для тих хто вмотивований до подальшого фахового зростання. Спеціальність відкриває широкий доступ до працевлаштування.

Кваліфікація: вихователь дітей дошкільного віку, викладач дошкільної педагогіки.

013 Початкова освіта: для тих, хто прагне здобути нові підходи до реалізації концепції «Нова українська школа»; для тих, хто прагне ефективно здійснювати професійні функції у процесі інклюзивного навчання й успішно взаємодіяти з колегами. Спеціальність відкриває широкий доступ до працевлаштування.

Кваліфікація: вчитель початкової школи; викладач педагогіки.

Інформація про вступ: https://msu.edu.ua/vstupniku/

Додаткова інформація на:  Спілка випускників педагогічного ф-ту Мукачівського державного університету | Facebook