Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Управління праці та соціального захисту населення. Інформаційні картки

0

Видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї

Видача посвідчення інваліда війни

Призначення  одноразової допомоги жінкам, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Призначення  одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми

Видача посвідчення учасника війни

Надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям  Чопської міської територіальної громади  у яких вперше діагностували онкологічне захворювання до 10000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям  Чопської міської територіальної громади які досягли 80, 85, 90, 95, 100 річного віку та більше, у розмірі 1000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги  учасникам антитерористичної операції  у розмірі 400 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги  пораненим та травмованим (або одному з членів їх сімей) учасникам антитерористичної операції у розмірі 2000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих мешканців Чопської міської територіальної громади – учасників антитерористичної операції, у розмірі 3000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги окремим громадянам Чопської міської територіальної громади, що опинилися в складних життєвих обставинах, у розмірі від 200 до 2000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги за самостійне санаторно-курортне лікування ветеранам праці один раз у три  роки, у розмірі 1000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги   на поточний, капітальний ремонт власного житла  ветеранам війни, учасникам бойових дій за їх заявами один раз на 5 років, у розмірі 3000 грн.

Надання одноразової матеріальної допомоги на поховання деяких категорій осіб (які були зареєстровані  на території Чопської міської територіальної громади) та які не працювали  і не отримували пенсію, виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого (надається особам, які зареєстровані на території Чопської міської територіальної громади ), у розмірі 2000 грн.