Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики (ФОТО)

0

Учора, 8 липня, відбулося засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії  з правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики. На попередньому засіданні комісії піднімалося питання щодо перевірок торгівельних закладів міста. У зв’язку з цим розроблене розпорядження міського голови про комісію по перевірці роботи розважальних і торгівельних закладів на території Чопської міської територіальної громади. Під час засідання було погоджено склад і окреслено плани щодо її подальшої роботи. Також було зауважено, що найближчим часом буде подано на погодження регуляторної служби проєкт рішення міської ради «Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями в нічний час на території Чопської міської територіальної громади», опрацьовано експертний звіт, аналіз регуляторного впливу, здійснено базове відстеження.

У різному було обговорено, що представники депутатського корпусу спільно з працівниками  Управління праці та соціального захисту населення та Міського центру соціальних служб опрацюють питання щодо проведення обліку житла, де проживають особи похилого віку, інші особи, які потребують опіки, із метою запобігання фактам знущання з них, незаконного відчуження житла.