Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулася онлайн-конференція з потенційними китайськими інвесторами

0

Учора, 7 липня, Чопський міський голова Валерій Самардак та заступник міського голови Ігор Гіжан взяли участь в онлайн-конференції, організованій за сприяння Українсько-китайської торгової асоціації. Було зазначено, що останнім часом до Асоціації зверталося багато китайських інвесторів, зацікавлених у розвитку торговельних відносин між Китаєм і Західною Україною, зокрема, і з Чопською міською територіальною громадою.

Майже протягом двох годин обговорювалася перспектива розвитку нашої громади з китайськими партнерами, серед яких: голова асоціації малих і середніх підприємств всього Китаю Ван Пен та генеральний директор Китайсько-Українського ділового центру Гуань Сень Мей. Нагадаємо, що перша зустріч із потенційними китайськими інвесторами відбулася ще у січні цього року.

Під час онлайн-конференції іноземною стороною надано конкретні пропозиції, котрі в подальшому можуть дати серйозний поштовх для розвитку економіки Чопської міської територіальної громади та наповнити бюджет новими надходженнями.

Наостанок було домовлено про особисту зустріч керівництва міської ради та китайських партнерів найближчим часом для розгляду конкретних напрацювань по пропозиціям, які були обговорені на вчорашній конференції.