Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулася нарада з директорами освітніх, культурних і спортивних закладів Чопської МТГ (ФОТО)

0

Сьогодні, 1 липня, відбулася спільна нарада керівництва міської ради, старост відповідних старостинських округів та директорів освітніх, культурних і спортивних закладів міста Чоп, сіл Есень, Петрівка, Соловка, Соломоново, Тисаашвань та Червоне. Було зазначено, що до кінця серпня буде прийнято прогноз бюджету на 2022-2024 роки, тому необхідно визначити пріоритетні питання, які будуть плануватися до фінансування на подальші роки, виокремити поточні та капітальні видатки, котрі закладатимуться у бюджет Чопської міської територіальної громади.

Відповідно до подання директорів закладів обговорено найбільш гострі питання, котрі необхідно вирішувати перш за все. Також було зауважено щодо прийняття Постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку” та перегляду меню харчування у закладах освіти.

Наостанок було домовлено про проведення робочих зустрічей спільно зі старостами та директорами  освітніх, культурних і спортивних закладів відповідних населених пунктів окремо щодо окреслення подальшої стратегії розвитку кожного з них.