Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради (ФОТО)

0

Сьогодні, 17 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Чопської міської ради. На порядок денний було винесено 21 питання, серед яких 4 додаткові.

Присутні заслухали та затвердили звіт про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери до роботи в осінньо – зимовий період 2021-2022 рр. та план роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2021 року. Також внесено зміни до рішення виконавчого комітету Чопської міської ради від 16 червня 2016 року № 114 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», до договору найму житлового приміщення та  до складу комісії з питань захисту прав дитини. Разом із тим встановлено піклування над неповнолітньою дитиною та покладено обов’язки щодо здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Наостанок було прийнято 14 рішень щодо надання матеріальної допомоги.

У різному виступила представник громадської організації “Організація ветеранів України міста Чоп Закарпатської області” Катерина Вересюк із пропозицією залучення до роботи ГО по представнику з кожного населеного пункту громади.