Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі відзначили Міжнародний день захисту дітей (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 1 червня, у Чопі пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Свято розпочалося з концерту у центральній частині міста.

Порадували усіх присутніх своїми запальними танцювальними та пісенними виступами: вокальний ансамбль “Феєрверк”, вокальний ансамбль “Асорті”, солістки КЗ “Центру культури та дозвілля Чопської МТГ” Вікторія Грішин, Анна Павлечко, Валентина Горбей, вокальний ансамбль “Мелодія” Соломонівського сільського будинку культури-філії, народний хореографічний ансамбль “Арабеск”, хореографічна група з танцем”Нехочухи”, хореографічна композиція “Баранці” і танець “Teenaqer Dence”.

Привітала  дітлахів зі святом начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту Марія Лугова, яка побажала малечі усього найкращого.


Також цього дня малеча мала можливість взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті “Світ, який потрібен всім” (проводила Анжела Федулова) і акції “Вірш за кульку”, майстер-класі з художньої різьби по дереву, який проводив член Національної спілки художників України Віталій Кінч, майстер-класі з виготовлення квітів із паперу від працівників КЗ “Публічна бібліотека Чопської МТГ” та Соловської бібліотеки-філії; оглянути виставку книг про права дитини.




У другій половині дня пройшла вистава “Мишка та рожева стрічка” Закарпатського академічного обласного театру ляльок “Бавка”, проводилися різноманітні дитячі ігри, конкурси, фотографування з казковими героями.