Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Служба зайнятості готує сучасних кваліфікованих робітників-фермерів

0

Враховуючи розвиток аграрної галузі та попит роботодавців на кваліфікованих працівників сільського господарства, Центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розроблено короткострокові навчальні курси для дорослого населення щодо специфіки сільськогосподарських робіт з вирощування, обробітку та переробки врожаїв. Зокрема, це 26 освітніх програм для курсів цільового призначення сільськогосподарського напряму, навчання за якими може проходити як в онлайн так і в офлайн форматі.

Навчальні курси спрямовані на підготовку кваліфікованих працівників для фермерських господарств, що мають теплиці, обробляють поля, вирощують сади, займаються саджанцями, переробляють продукти вирощування тощо.

До професійного навчання можуть бути залучені зареєстровані безробітні та всі бажаючі особи, яким оволодіння вищенаведеними компетенціями може допомогти у вирішенні питання працевлаштування або відкриття власної справи.

Служба зайнятості готова до співпраці з усіма зацікавленими представниками аграрного сектору. За більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості області.

 

Закарпатський обласний центр зайнятості