Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання 5 сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 12 травня, відбулося засідання 5 сесії Чопської міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 30 проєктів рішень сесії, серед яких 4 не прийнято.

Засідання розпочалося з привітання депутатів, які у міжсесійний період відзначили дні народження.

Цього дня було внесено зміни до бюджету міської територіальної громади та ряду програм: розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади на 2019-2021 рр.; впровадження молодіжної, сімейної, дитячої та ґендерної політики на 2021-2025 роки; «Питна вода населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»; благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки; фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги, що розташовані на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік; соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки. Разом із тим міську програму зі встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп на 2020-2022 роки направлено на доопрацювання.

Крім того, було затверджено Договір про передачу коштів іншої субвенції, встановлено вартість на платні медичні послуги, які надаються КНП Чопської міської ради «Чопська міська лікарня», внесено об’єкт оренди до Переліку другого типу зміни, зміни до Статуту КП Соломоново, до Положення про Відділ міського господарства Чопської міської ради та до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.

Проєкт про затвердження на посаду старости Петрівського старостинського округу був знятий із порядку денного, а старости Соломонівського старостинського округу не прийнятий більшістю голосів. У зв’язку з неприйняттям вищевказаних рішень із порядку денного було знято питання про внесення змін до персонального і кількісного складу виконавчого комітету.

Наостанок було прийнято 13 рішень щодо земельних питань.

У різному було обговорено питання про створення комісії щодо обстеження об’єктів будівництва, надання допомоги приватним підприємцям, взаємодії між міською радою та ТОВ “Агора”.

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.