Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань земельних відносин та містобудування

0

У четвер, 6 травня, о 17.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади на 2019-2021рр.
2. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність.
3. Про укладення договору сервітуту.
4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її в оренду.
5. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
6. Про внесення змін до рішення 6 сесії 7 скликання Соловківської сільської ради від 15.06.2016р.
7. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки зі зміною цільового призначення.
8. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
9. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
10. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.
11. Про передачу безоплатно у власність земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства.
12. Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок та надання у власність згідно сертифікатів на земельну частку (пай).
13. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) згідно сертифікатів на земельну частку (пай).
14. Про припинення договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення в зв’язку зі смертю орендаря.
15. Різне.