Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення

0

У середу, 5 травня, о 15.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до міської Програми впровадження молодіжної, сімейної, дитячої та ґендерної політики на 2021-2025 роки.
2. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги, що розташовані на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
3. Про затвердження Договору про передачу коштів іншої субвенції.
4. Про внесення змін до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.
5. Про встановлення вартості на платні медичні послуги на платні медичні послуги, які надаються КНП Чопської міської ради «Чопська міська лікарня».
6. Різне.