Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Закарпатській області розпочався сезон навігації на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів

0

Із 25 квітня 2019 року розпочалась навігація на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів відповідно до розпорядження голови Закарпатської  ОДА №321 від 22 квітня 2021 року.

Власникам маломірних (малих) суден, які проживають на території громади, нагадуємо, що  стоянка та експлуатація плавзасобів, які не зареєстровані та не пройшли технічного огляду (не мають технічного талону), без нанесених бортових номерів, на водних об’єктах Закарпатської області забороняється. Крім того, впродовж усього навігаційного періоду на водних об’єктах області будуть проводитися заходи щодо  посилення контролю за дотриманням судноводіями та власниками суден встановлених норм і правил користування маломірними (малими) суднами.

Керівникам підприємств, організацій та установ, що мають бази відпочинку на річках, озерах, водоймах області, до відкриття сезону відпочинку необхідно облаштувати стоянки для маломірних (малих) суден, інших плавзасобів відповідно до Правил для щорічного огляду з метою одержання дозволу на експлуатацію в Подільсько-Карпатському міжрегіональному управлінні Державної служби морського та річкового транспорту України (буд. 61 (59 а),оф. 5, вул. Наукова, м. Львів, 79071, тел. 0939200464).