Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку

0

Інформуємо, що засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку переноситься на вівторок, 6 квітня, о 14.00 год. з наступним порядком денним:

1. Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Чопської міської ради «Чистий Чоп».
2. Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства Чопської міської ради «Водоканал Чоп».
3. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
4. Про внесення змін до програми «Питна вода населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
5. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств населених пунктів Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
6. Про затвердження програми «Проведення дворазової (весняно-осінньої) суцільної дератизації  на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік».
7. Про внесення змін до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Чопської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
8. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Соломоново» Соломонівської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області
9. Про внесення об’єкту оренди до Переліку другого типу.
10. Про передачу в оренду майна без проведення аукціону.
11. Про передачу в оренду майна без проведення аукціону.
12. Про затвердження договору про передачу нерухомого майна в оперативне управління.
13. Різне.