Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики

0

У понеділок, 5 квітня, о 17.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку, взаємодії  правоохоронними органами, регламенту та депутатської етики з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до Програми розвитку органів місцевого самоврядування  на  2021-2025  роки.
2. Про внесення змін до Програми оповіщення м. Чоп на 2021-2022 роки.
3. Про затвердження Програми підтримки 7 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області на 2021 рік.
4. Про затвердження Програми  організації та забезпечення мобілізаційної підготовки, територіальної оборони, призову на строкову службу та військово-патріотичного виховання населення Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
5. Про затвердження Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділах, відділеннях прикордонної служби на українсько-угорському державному кордоні (на ділянці відповідальності Чопського прикордонного загону), розташованих на території  населених пунктів Чопської  міської територіальної громади на 2021 рік.
6. Про затвердження Програми забезпечення державної безпеки, протидії тероризму, контрабанді, корупції та організованій злочинності на 2021 рік.
7. Про затвердження Програми профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
8. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Соломоново» Соломонівської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області.
9. Про внесення змін до структури, штату та чисельності апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.
10. Про внесення змін до рішення 35 сесії 7 скликання Чопської міської ради від 19.12.2018р. №23 та затвердження Положення про фінансове управління Чопської міської ради в новій редакції.
11. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету  Чопської міської  ради.
12. Різне.