Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У міській раді засідала комісія з питань погашення заборгованості

0

Учора, 4 березня, у Чопській міській раді в онлайн-режимі відбулося засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.

На порядок денний виносилося наступне питання:

1. Розгляд питання щодо вжиття заходів щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, інших соціальних виплат та податкового боргу на території Чопської міської територіальної громади

Станом на сьогодні на території Чопської МТГ заборгованість із виплати заробітної плати в економічно-активних організаціях відсутня. У разі надходження інформації про податкову заборгованість чи заборгованість із заробітної плати та інших соціальних виплат на території Чопської міської територіальної громади будуть дотримуватись критерії, які були визначені протягом роботи даної  комісії у попередні роки.

Нагадуємо, що мінімальний страховий стаж, необхідний для призначення пенсій у 2020 році, становить 27 років, який щороку збільшуватиметься і у 2028 році становитиме 35 років. Періоди, за які не сплачено єдиний соціальний внесок, до страхового стажу не зараховуються.