Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання ІІІ сесії Чопської міської ради VIIІ скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 2 березня, відбулося засідання ІІІ сесії Чопської міської ради восьмого скликання. На порядок денний було винесено 45 проєктів рішень сесії, серед яких 3 додаткових.

Депутати заслухали та затвердили звіт виконання бюджету за січень – грудень 2020 року міста Чоп, Есеньської, Соловківської, Соломонівської, Тисаашванської, Червонівської сільських рад,  передавальні акти щодо передачі майна, активів та зобов’язань сільських рад МТГ, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради. Разом із тим внесено зміни до складу постійних депутатських комісії, втратило чинність рішення про затвердження старостою Соломонівського старостинського округу Степана Берти, виключеного його з кількісного та персонального складу виконавчого комітету.

Крім того, встановлено вартість та  розмір плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти у розмірі  плати для батьків та з місцевого бюджету – 50%/50% від встановленої вартості, внесено зміни до штату управління освіти, культури, молоді і спорту та прийнято 7 рішень щодо впорядкування закладів освіти, культури та спорту.

Під час засідання було встановлено розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва, скасовано нормативно-правові акти, зокрема, “Про внесення змін до Положення про порядок передачі в оренду нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста”, передано майна в оперативне управління, внесено зміни до Програми розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади на 2019-2021 рр. та до Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги мешканцям Чопської міської територіальної громади за зверненнями через Управління Центр надання адміністративних послуг, прийнято 17 рішень щодо земельних питань.

Також було обговорено питання щодо ситуації з міським водозабором і водопостачанням у місті.

Після завершення сесії міський голова привітав жінок із прийдешнім Міжнародним жіночим днем і побажав їм усього найкращого та міцного здоров’я.

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням.