Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопській ЗОШ №2 імені Іштвана Сечені провели тиждень “Математика – королева наук” (ФОТО)

0

Щоб покращити якість вивчення математики в Україні 2020/2021 навчальний рік оголосили Роком математичної освіти. Із цього приводу у Чопській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 імені Іштвана Сечені був проведений тиждень математики під назвою “Математика – королева наук”.

Головною метою цього заходу було популяризування математики серед учнів, адже для здобуття атестату про закінчення середньої освіти, є обов’язковим складання іспиту з математики.

До цього заходу учні 7-Б, 8-А і 9-А класів підготували цікаві настінні газети. Щоб розвинути в учнів логічне мислення та виховати в них позитивне ставлення до світу чисел, вчителька математики Діана Молнар провела математичну вікторину у 5-А класі, для 5-Б класу вона організувала цікаві математичні ігри, а учнів 9-А класу ознайомила з історією виникнення математичної науки та з її найвідомішими вченими. Усе це супроводжували презентації на математичні теми та розв’язування цікавих завдань.

Вчителька математики Юдіта Орбан провела відкриті уроки у 6-А, 6-Б, 8-А і 8-Б класах, на яких обговорювали виникнення системи чисел та незвичайні геометричні фігури. Зокрема, для учнів 6-А і 6-Б класів вчителька провела математичну вікторину “Король чисел”.

У кінці  математичного тижня були підведені підсумки, і визначені переможці найкращого зошита та найкращої настінної газети.