Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У Чопі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО, ВІДЕО)

0

У суботу, 20 лютого, у комунальному закладі “Центр культури і дозвілля Чопської МТГ” відбувся тематичний захід із нагоди вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні “Шануємо Героїв Імена”.

Захід розпочався з показу стрічки-спомину та Державного Гімну України.

Із ліричними і зворушливими номерами виступили ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк” та вокальний ансамбль “Талісман”, солісти БК Анна Павлечко та Віра Сентипал, учасники театральної студії “Крила”.

“Люди гинули за честь, за волю, за право бути народом, джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій нестрашно жити і народжувати дітей.

Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в небесній пам’яті, бо  Герої не вмирають. Герої не вмирають, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, поки живе їх слава”, — відзначили ведучі заходу Оксана Волос і Анна Морохова.

Хвилиною мовчанням присутні  вшанували пам’ять загиблих героїв.

Наостанок голова громадської організації “Ветерани війни та учасники бойових дій міста Чоп” Віталій Підвисоцький спільно з в.о. директора КЗ “Центр культури і дозвілля Чопської МТГ” Вірою Сентипал поклали квіти до пам’ятного знаку “Вшанування учасників бойових дій на Сході України” та запалили свічку пам’яті.