Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань бюджету та економічного розвитку

0

У середу, 24 лютого, о 16.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку з наступним порядком денним:

1. Про виконання бюджету міста за січень – грудень 2020 року.
2. Про виконання бюджету Есеньської сільської  ради за січень – грудень 2020 року.
3. Про виконання бюджету Соловківської сільської  ради за січень – грудень 2020 року.
4. Про виконання бюджету Тисаашванської сільської  ради за січень – грудень 2020 року.
5. Про виконання бюджету Червонівської сільської  ради за січень – грудень 2020 року.
6. Про виконання бюджету Соломонівської сільської  ради за січень – грудень 2020 року.
7. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Есеньської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
8. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Соловківської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
9. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Червонівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
10. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Тисаашванської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
11. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Соломонівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
12. Про встановлення вартості та розміру плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Чопської міської територіальної громади.
13. Про внесення змін до штату управління освіти, культури, молоді і спорту Чопської міської ради Закарпатської області.
14. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва.
15. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Чопської міської територіальної громади на 2019-2021 рр.
16. Про передачу майна в оперативне управління.
17. Різне.