Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку

0

У середу, 24 лютого, о 15.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку з наступним порядком денним:

1. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Есеньської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
2. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Соловківської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
3. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Червонівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
4. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Тисаашванської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
5. Про затвердження передавального акту щодо передачі майна, активів та зобов’язань Соломонівської сільської ради, яка припиняється в результаті реорганізації шляхом приєднання до Чопської міської ради.
6. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва.
7. Про передачу майна в оперативне управління.
8. Різне.