Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Футболу Чопської МТГ дано старт (ФОТО)

0

Чопська міська територіально громада провела святковий січень зимовим футбольним кубком. 31 січня на старт вийшли команди ФК “Локомотив – Чоп”, ФК “Соломоново”, ФК “Тиса-Есень” та ФК “Червоне”, які зіграли матчі за коловою системою на міні – майданчику. Варто зазначити, що не дивлячись на перевагу у класі гравців Чопа, суперники боролися з іменним суперником до останньої хвилини матчів. Відчувалося, що гравці скучили за футболом.

Перед початком зимового Кубка Чопської МТГ команди привітав голова Чопський міський голова Валерій Самардак та член виконкому Закарпатської  асоціації футболу Степан Селменський.
Першими на майданчик вийшли команди ФК “Тиса-Есень” та  “ФК Соломоново”. Перемогу з рахунком 3:1 здобули підопічні Сергія Романа. Без поразок завершили матчі Зимового кубка футболісти ФК “Локомотив – Чоп”. Другу сходинку посів ФК “Тиса – Есень”, бронзові медалі здобули футболісти ФК “Соломоново”. За рискою призерів завершили матчі кубка гравці ФК “Червоне”.
Заступник голови Федерації Футболу м. Чоп Аттіла Берцик вручив командам Дипломи за участь у турнірі Зимового Кубка та Грамоти гравцям за призові місця. Член Виконкому Закарпатської асоціації футболу Степан Селменський вручив призи кращим гравцям турніру. Оргкомітет визнав кращим голкіпером Томаша Боршова ФК “Соломоново”, кращим бомбардиром — Антона Павленка, на рахунку якого 14 забитих м’ячів. Приз кращого гравця турніру було вручено Сергію Роману – ФК “Тиса- Есень”. Староста Червонівського старостинського округу Володимир Філіп вручив медалі та Кубок ФК “Соломоново” за третє місце. Староста Соловківського старостинського округу Олександр Біро вручив медалі та Кубок гравцям ФК “Тиса – Есень” за друге місце. Голова Чопської міської ради Валерій Самардак вручив золоті медалі та Кубок за перемогу гравцям ФК “Локомотив – Чоп”.
Велика організаційна робота у проведенні І зимового Кубка Чопської МТГ належить заступнику Чопської федерації футболу Аттілі Берцику, директору Чопської міської ДЮСШ Сергію Мотринцю та тренеру ФК “Локомотив – Чоп” Олегу Яворіву. На кінець березня – початок квітня заплановано Кубок Чопської МТГ з футболу “Дружба”.
Футбол Чопської міської територіальної громади –  в добру путь.