Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

У місті почала роботу нова КНС №8

0

Як ми повідомляли, у другій половині вересня розпочалося будівництво каналізаційної насосної станції №8 по проїзду Миру (від перехрестя з вулицею Шевченка до вулиці Берегівської). Упродовж цього час було прокладено труби та встановлено колодязі, облаштована основна ємність для приймання стічних вод та автоматизована КНС №8, котра всі каналізаційні стоки перенаправляє на КНС №2 (вул. Миру).

І напередодні нового року ПрАТ «Закарпаттяобленерго» підключило нову каналізаційну насосну станцію до електропостачання, що дозволило її функціонування у безперебійному режимі. Тож і мешканці проїзду Миру та вулиці Берегівської можуть користуватися послугою водовідведення. Для цього необхідно буде заключити договір із комунальним підприємством «Водоканал Чоп».

Отже, на сьогодні у Чопі функціонує 8 каналізаційних насосних станцій. Нагадаємо, що упродовж попередніх років було побудовано КНС №7 та нову КНС №1, проведено реконструкцію, замінено обладнання на КНС №2 та заплановано відповідні роботи на  КНС №3, №6.