Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Оголошення про засідання комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення

0

У понеділок, 21 грудня, о 15.00 год. у приміщенні залу засідань Чопської міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молоді і сім’ї та соціального захисту населення з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до назв та текстів Програм.
  2. Про встановлення вартості та розміру плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Чопської територіальної громади.
  3. Про вартість харчування учнів 1-4 класів, учнів пільгової категорії в закладах загальної середньої освіти Чопської міської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до Програми розвитку освіти м. Чоп на 2017-2022 рр.
  5. Про внесення змін до Міської  програми відшкодування, компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян міста Чоп на приміському сполученні загального користування залізничним транспортом на 2021-2022  рік та  Міської  програми надання інших пільг окремим категоріям громадян міста Чоп  на 2021 рік.
  6. Про внесення змін до міської цільової комплексної Програми «Турбота» на 2021—2022 роки та  Положення  про надання одноразової адресної матеріальної  допомоги громадянам  міста  Чоп  за зверненнями  через Управління Центр надання адміністративних послуг.
  7. Про внесення змін до Програми медичного забезпечення мешканців м. Чоп у разі амбулаторного лікування на 2020-2021 роки.
  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги у місті Чоп на 2021 рік.
  9. Про бюджет Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.
  10. Різне.