Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Завершилося 2 засідання І сесії (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 15 грудня, відбулося продовження 2 засідання І сесії VIII скликання. Відповідно до пропозиції міського голови та рішення більшості голосів депутатів було вирішено повернутися до попереднього порядку денного, який складався з розгляду 16 проєктів рішень.

Нагадаємо, що на початку засідання, яке розпочалося 10 грудня, обрано склад лічильної комісії. Під час продовження засідання було прийняте рішення про початок реорганізації Есенської сільської ради, Соловківської сільської ради, Соломонівської сільської ради, Тисаашванської сільської ради, Червонівської сільської ради шляхом приєднання до Чопської міської ради, про умови оплати праці Чопському міському голові; затверджено структуру, штат та чисельність апарату Чопської міської ради Ужгородського району Закарпатської області та її виконавчого комітету, виконавчих органів ради.

Шляхом таємного голосування секретарем Чопської міської ради обрано Галину Цар. Рішенням більшості голосів заступниками міського голови стали Ігор Гіжан  та Віктор Мікулін,  керуючим справами було обрано Вікторію Сергієнко.

Разом із тим було утворено старостинські округи Чопської міської територіальної громади, до яких включено Петрівський старостинський округ, затверджено положення та обрано на посаду старост:

- Есенський старостинський округ — Лівія Банго;

- Соловківський старостинський округ — Олександр Біро;

 – Соломонівський старостинський округ — Степан Берта;

- Тисаашванський старостинський округ — Галина Маломка;

- Червонівський старостинський округ — Володимир Філіп.

Також утворено виконавчий комітет Чопської міської ради, постійні комісії міської ради та затверджене Положення про них.

Наостанок виступили працівник відділу з питань режимно-секретної та мобілізаційної роботи, ТЕБ і НС Федір Якименко щодо недопущення проявів корупції новообраними депутатами та начальник Фінансового управління Наталя Абрамова, яка наголосила, що 17 грудня о 15.30. год. відбудеться обговорення проєкту бюджету Чопської міської територіальної громади на 2021 рік.

Відео доступне за посиланням.