Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

На Закарпатті закінчився сезон навігації на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів

0

З 1 грудня 2020 року відповідно до розпорядження голови Закарпатської  ОДА №694 від 27 листопада 2020 року закривається навігація на річках і озерах області для маломірних суден та інших плавзасобів.

До 25 березня 2021 року згідно з вимогами пункту 1.6 Правил здійснити перевірку наявності свідоцтва про реєстрацію бази у власників баз стоянки маломірних суден. У власників плавзасобів, які здійснюють перевезення (прогулянки) пасажирів (катер, моторний човен, гідроцикл, „банан”, „шайба”, що буксирується), наявність відповідної ліцензії на право перевезення пасажирів або вантажів, посвідчень на право управління маломірним моторним або вітрильним судном, документів реєстрації плавзасобів та проходження ними періодичних техоглядів. У разі виявлення порушень відомості про порушників подавати до Подільсько-Карпатського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України (буд. 61 (59 а), оф. 5, вул. Наукова, м. Львів, 79071, тел. 0967428337).

Надання адміністративних послуг з питань реєстрації маломірних (малих) суден та видачі суднових реєстраційних документів, оформлення та видачі посвідчень на право управління маломірним судном, ліцензій на право здійснення господарської діяльності з перевезення водним транспортом пасажирів та вантажів, реєстрації баз стоянок маломірних (малих) суден та консультаційно-роз’яснювальна робота з надання цих послуг проводиться у відділі надання адміністративних послуг Подільсько-Карпатського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України        (буд. 61 (59 а),оф. 5, вул. Наукова, м. Львів, 79071, тел. 0963887520).