Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Відбулося засідання I сесії Чопської міської ради VIІI скликання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Сьогодні, 27 листопада, відбулося 1 пленарне засідання 1 сесії Чопської міської ради VIІI скликання.

Засідання розпочалося з оголошення підсумків виборів. Про це інформувала голова Чопської міської територіальної виборчої комісії Ольга Михнова. Вона повідомила, що відповідно до результатів виборів було визнано повноваження 26-ти депутатів Чопської міської ради. В урочистій обстановці їм вручили посвідчення. Також новий депутатський корпус склав Присягу.

Далі голова ТВК оголосила, що за результатами голосування 25 жовтня 2020 року новообраним міським головою став Валерій Самардак. Його привітали депутати міської ради, після чого він урочисто склав Присягу міського голови.

Для проведення засідання І сесії міськради голова ТВК передала слово міському голові, який подякував за підтримку, привітав новообраних депутатів і висловив сподівання щодо плідної співпраці. Разом із тим очільник Чопа запросив присутніх на 2 пленарне засідання 1 сесії, яке відбудеться 10 грудня.

Після завершення сесії Валерій Самардак надав пропозиції щодо керівного складу міської ради. Зокрема, він зауважив, що зважаючи на те, яку довіру під час виборів висловили мешканці майбутньої Чопської громади кандидатам на посаду Чопського міського голови, то рекомендує на посаду першого заступника міського голови — Йожефа Боднара, секретаря міської ради — Галину Цар,  заступника з питань житлово-комунального господарства — Віктора Мікуліна. Також Валерій Володимирович зауважив, що роздумує над тим, щоб запропонувати Галині Малинич посаду старости села Соломоново.