Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Звіт про діяльність Наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій за ІІІ квартал 2020 року

0

У ІІ кварталі 2020 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій засідання не проводились.

За ІІІ квартал 2020 року Наглядовою радою з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій проведено 3 засідання, про що свідчать протоколи №№ 3 – 5.

На зазначених засідання було розглянуто питання:

  1. Розгляд заяв громадян про приватизацію кімнат в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп
  2. Про виділення кімнати № 62 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.
  3. Про звернення до правоохоронних органів.

Прийнято рішення про приватизацію житлового приміщення у гуртожитку за адресою м. Чоп, вулиця Пушкіна, 5, кімнати блок Б, кімнати № 9 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп, кімнати № 101 по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.

Відмовлено у наданні дозволу на приватизацію  кімнат № 8 та 11 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп. Прийнято рішення розглянути питання щодо приватизації кімнат № 8 та 11 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп після подання документів на приватизацію у відповідності до вимог Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 № 396.

Прийнято 1 (одне) рішення про надання дозволу на переоформлення договору житлового найму на кімнату № 9 в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.

Надано 1 (один) дозвіл на зняття з реєстрації з кімнати № 118 по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп та дозвіл на реєстрацію в кімнаті № 120 по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп.

З метою встановлення наявності вільних кімнат в гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп, здійснено вихід наглядової ради до гуртожитку, про що складено протокол № 4 від  28.07.2020 року.

За наслідками проведеного засідання прийнято рішення рекомендувати виконавчому комітету Чопської міської ради на час роботи в Комунальному підприємстві Чопської міської ради «Чистий Чоп», надати дозвіл на вселення та реєстрацію в кімнаті № 62 гуртожитку по вулиці Пушкіна, 5 в місті Чоп, загальною площею 12 кв.м.