Чопська
міська рада

Офіційний веб-сайт

Привітання з Днем захисника України (Відео)

0

Шановні захисники України!

Вітаємо військовослужбовців, працівників військових частин, ветеранів, учасників бойових дій зі святом!

У День Українського козацтва наша держава відзначає державне свято – День захисника України. Невипадково у цей день свято набуло особливо важливого змісту, адже упродовж багатьох століть волелюбні козаки боролися за волю, свободу та незалежність, зі зброєю в руках боронили рідну землю і віру.

Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях.

Висловлюємо щиру подяку всім військовослужбовцям, усім учасникам бойових дій, за те, що ви захищаєте нашу Батьківщину. Ми дякуємо Вам за мужність, сміливість та самовіддачу при забезпеченні цілісності та суверенітету держави. Низький уклін Вам за неоціненний подвиг перед Батьківщиною.

Із нагоди свята хочемо побажати усім захисникам України міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, злагоди, успіхів у вашій почесній службі. Ми щиро віримо, що наше спокійне і мирне майбутнє в надійних руках.

Слава Вам, наші воїни! Слава Україні!